jueves, 19 de abril de 2012

TARRAGONA: Charla-debate: La necesidad de una organización juvenil anarquista

El proper dissabte 21 d'abril a les 18:00H, els/les companys/es de la Federació Ibèrica de Joventuts Llibertàries (FIJL), organitzen una xerrada-debat al local de la CNT de Tarragona (C/ Cervantes, 18, Tarragona). 

Durant la xerrada ens exposaran les raons per les quals creuen que és necessària una organització juvenil específicament anarquista. A més, ens presentaran el model organitzatiu de la FIJL, així com la seva orientació ideològica i les seves estratègies de lluita. 

Durant el debat es tractaran qüestions com la vigència o no d'un anarquisme d'organitzacions, o quins projectes i lluites socials són més útils per la propagació de les idees llibertàries (ateneus, sindicats, lluites de barri, centres socials, grups d'afinitat…). 

Amb la reaparició de la FIJL a Catalunya s'obre un nou procés en la propagació de l'ideal anarquista i una nova oportunitat pel creixement del moviment llibertari entre la classe treballadora. Des de la CNT de Tarragona desitgem sort i encert als/les companys/es de la FIJL.

Entenem que la consecució de l'objectiu final de l'anarcosindicalisme, el comunisme llibertari, passa necessàriament per què les idees de l'anarquisme arrelin amb força a les consciències del jovent obrer d'avui, que amb les seves idees i el seu esforç ha de forjar la societat del demà. 

CNT Tarragona 
 
                                      cnt-tgna.org